Skip to main content
Geen categorie

Ondanks slechte weer een ruime opkomst!

By 24 augustus 2015september 9th, 2015No Comments

Maandag 24 augustus was het zover. Na jarenlange voorbereiding kon er een dubbel feest worden gevierd op het bouwterrein van Waterrijk-West. De weergoden waren ons aanvankelijk niet goed gezind, maar gelukkig bleef het tijdens de festiviteiten redelijk droog. En deze weersverwachting weerhield de geïnteresseerden er niet van om de bouwplaats te bezoeken.

Na een inleidende toespraak van Vincent van den Broek, namens de ontwikkelaar Waterrijk Boskoop BV was de eer aan de wethouder van de gemeente Alphen aan den Rijn om na een korte toespraak de eerste paal te slaan van de eerste brug, een van de velen bruggen die de karakteristieke wijk de komende jaren gaat krijgen.

Maar zoals verwacht was er ook volop belangstelling voor de 17 zeer gevarieerde woningen van fase 1 die in verkoop zijn gegaan. In de eerste fase komen 8 stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen en 9 ruime rijwoningen. Allen met tuin gelegen aan het water.

In de feestelijk ingerichte tent op het bouwterrein heeft men een goed beeld gekregen van de woningen, de materiaalkeuze en de beschikbare opties. Diverse belangstellenden hebben zich direct ingeschreven voor de woning van hun voorkeur.

Heb je de bijeenkomst gemist? Neem contact op met een van de makelaars of vraag via de website de uitgebreide verkoopdocumentatie aan. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in.

wethouder2-header

slaan-paal-header wethouder-header

Leave a Reply