Verkoop
is gestart!

Interesse?
Schrijf nu in.

Direct inschrijven

Schrijf je in op de woning van je voorkeur

De eerste inschrijving voor de woningen is gesloten. Op dit moment worden de woningen toegewezen en gaan de verkoopgesprekken van start.

Binnenkort zal bekend worden of er nog woningen beschikbaar zijn. Dus ben je geïnteresseerd in een van de woningen? Schrijf je dan in via het online inschrijfformulier. De makelaar zal dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Wij adviseren je om meerdere bouwnummers op te geven. Waarbij je jouw meest favoriete woning op nummer 1 plaatst. Noteer eerst de bouwnummers alvorens je start met invullen van het inschrijfformulier. Je kunt het formulier tussentijds opslaan.

De in dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de administratie van de bij de verkoop van het project betrokken partijen.

Voor nadere info verzoeken wij je onze privacyverklaring te lezen. De ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Inschrijver en (eventuele) partner verklaren maximaal één (gezamenlijke) inschrijving in te vullen. Bij inschrijving middels meerdere inschrijfformulieren wordt/worden de inschrijvers(s) uitgesloten in het vervolgproces.