Skip to main content
Geen categorie

KIJKDAG vrijdag 31 maart a.s.

By 9 maart 2017december 17th, 2019No Comments

Nieuwsgierig? Kom gerust langs!

Vrijdag 31 maart a.s. organiseren wij weer een KIJKDAG. Tussen 14.30 en 17.30 uur is de bouwplaats open voor publiek. Dit betekent dat de bouwplaats deze dag bezocht kan worden door kopers en overige geïnteresseerden.

Je kunt de woningen in aanbouw bekijken en natuurlijk een blik werpen op het deel dat reeds is opgeleverd (bereikbaar via Boezemlaan). Naast vertegenwoordigers van de aannemer zijn ook de makelaars aanwezig om geïnteresseerden te voorzien van de nodige informatie en om alle vragen te beantwoorden. De bouwplaats is bereikbaar via de Boomgaard.

Alle woningen verkocht
Steeds meer mensen weten Waterrijk te vinden. Dit zien we terug in de verkopen. Vorige week is de laatste woning van fase 2 verkocht. De bouw van deze fase is volop aan de gang en verloopt, ondanks een kleine onderbreking door Koning Winter, zeer voorspoedig. Dit betekent dat, zoals het er nu uitziet, in het derde kwartaal van dit jaar de sleutels overhandigd kunnen worden aan de bewoners. Eveneens is er veel belangstelling voor de woningen van, de onlangs in verkoop genomen, fase 3A. In dit deelgebied zijn nog enkele woningen beschikbaar. Benieuwd welke dat zijn? Check dit in de woningselector op deze site. Wil je liever een eigen huis bouwen? Ook dat kan in Waterrijk. Op dit moment is er 1 kavel beschikbaar.

Wat komt er nog meer?
Je kunt onder fasering de verschillende (en toekomstige) fases bekijken.

Leave a Reply