Skip to main content
Geen categorie

Winnaar Waterrijk Boskoop B&B actie aan het woord

By 8 november 2016No Comments

Esmeralde Scherpenisse deed afgelopen voorjaar mee aan onze B&B actie en zij won hiermee een overnachting bij B&B Spoelhof in Boskoop. Inmiddels heeft het bezoek aan Boskoop plaatsgevonden en uiteraard zijn wij reuze benieuwd naar haar ervaring.

Lekker groen en ruimte

“Hoewel het niet ver weg is voor ons, hebben we het als een prettige omgeving ervaren. Zodra je Zoetermeer uitrijdt wordt het al mooier om je heen. Lekker groen, ruimte…..

Voor ons bezoek aan B&B Spoelhof zijn we eerst naar Alphen aan den Rijn geweest naar Avifauna. We hebben heel veel mazzel gehad met het weer wat het natuurlijk extra leuk maakt op de motor. Na Avifauna zijn we vertrokken naar Boskoop. Op zoek naar de B&B.

Deze ligt op een prachtige plek. We werden gastvrij ontvangen en werden naar een fantastische kamer gebracht.

We zijn op zoek gegaan naar een restaurant en zodoende hebben we iets van Boskoop gezien. Het lijkt ons een leuk plaatsje en we hadden voorheen inderdaad overwogen deze kant op te gaan wonen. Echter bij nader inzien is het niet zo handig als dat wij dachten of gehoopt hadden. Voor ons werk ligt het net uit de route helaas.

De volgende dag zijn we naar Schoonhoven doorgereden en hebben we rustig aan binnendoor terug gereden naar Zoetermeer. Al met al hebben wij twee heerlijke dagen gehad en genoten van B&B Spoelhof.”

 

Wij vinden het fijn om te horen dat jullie genoten hebben van de B&B, Boskoop en de omgeving. Dank voor het delen van jullie ervaring!

 

Leave a Reply