Skip to main content
Geen categorie

Wegdromen in Waterrijk Boskoop

By 30 januari 2017november 22nd, 2018No Comments

Bouw je eigen droomhuis in Waterrijk
Altijd al gedroomd van je eigen huis bouwen? Nu krijg je deze unieke kans, hier in Waterrijk Boskoop. Omringd door water, rietkragen en groene velden kun je hier heerlijk wonen en genieten van de rust en ruimte en toch woon je middenin de driehoek van de randstad.

De vrije kavels
Er zijn momenteel weer nieuwe kavels in verkoop met een oppervlakte variërend van 528 m2 tot 795 m2. Alle kavels zijn gelegen aan het water, zodat een bootje aan huis misschien niet eens zo’n onbereikbare dagdroom blijkt te zijn.

Rust, ruimte en vertier
Dit verborgen plekje blijkt een unieke buitenkans te zijn. Landelijk wonen, maar niet ver van de grote steden, waar vind je dat nog? Na het werk heerlijk ontspannen op je eigen steiger met een glas in de hand tot rust komen met prachtig uitzicht over het weidse landschap vol strakke waterlopen, houtsingels, bruggen en boten. Zo mooi kan het leven zijn! En vergis je niet, Boskoop heeft genoeg te bieden in de directie omgeving, zoals restaurants, cafés, een theater met cabaret, theatervoorstellingen en livemuziek.

Interesse?
Aarzel dan niet te lang, er is al veel interesse voor de kavels. Je kunt de kavelpaspoorten op www.waterrijkboskoop.nl bekijken. Lees de spelregels en kies jouw kavel. Voor vragen neem je contact op met de makelaar.

Leave a Reply