Skip to main content
Geen categorie

Waterrijk op tv: LifestyleXperience

By 6 april 2016No Comments
Waterrijk Boskoop Smit's Bouwbedrijf LifestyleXperience - 1

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar wat er allemaal komt kijken bij de ontwikkeling van een nieuwbouwwijk als Waterrijk? Schakel dan volgende week zondag om 14.20 uur in op RTL4 voor het programma LifestyleXperience. De aflevering gemist? Kijk dan op zaterdag 23 april om 15.10 uur naar de herhaling van het programma op RTL5 of kijk deze online terug via RTLXL.

Opnames op bouwlocatie Waterrijk

Op woensdag 23 maart werd er zoals gewoonlijk weer druk gewerkt op de bouwlocatie van Waterrijk. Maar ergens op de bouwplaats, tussen de bouwkranen en bouwvakkers in, stond een opvallend groepje. Presentatrice Nathalie den Dekker was namens RTL uitgerukt om met haar collega’s opnames te maken op de bouwlocatie in Boskoop voor het programma LifestyleXperience.

Waterrijk Boskoop Smit's Bouwbedrijf LifestyleXperience - 2

LifestyleXperience

LifestyleXperience is het actuele programma van RTL dat altijd op zoek gaat naar spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics. Op zondag 17 april om 14.20 uur wordt op RTL4 een nieuwe aflevering uitgezonden waarin gesproken wordt over Waterrijk in Boskoop. De herhaling is te zien op zaterdag 23 april om 15.10 uur op RTL5. Mocht je beide uitzendingen gemist hebben dan kun je deze terug kijken via de website van LifestyleXperience of via RTLXL.

Waterrijk Boskoop Smit's Bouwbedrijf LifestyleXperience - 3

Bouw & ontwikkeling

In de uitzending, die in het teken staat van Bouw & Ontwikkeling, komt Waterrijk aan bod. Henk Keizer en Jeroen Marsman van Smit’s Bouwbedrijf geven in de uitzending uitleg over wat er allemaal komt kijken bij de ontwikkeling van een wijk als Waterrijk. Jeroen vertelt onder andere over de planvorming en Henk laat aan de hand van een interessante proef zien hoe de veengrond van Boskoop, waar in de basis niet op gebouwd kan worden, verdween en plaats maakte voor bouwgrond.

Leave a Reply