Skip to main content
Geen categorie

Volop beweging in Waterrijk

By 17 juni 2015juli 30th, 2015No Comments

Ter voorbereiding op de verkoop van fase 1, worden momenteel de definitieve ontwerpen verder uitgewerkt door de ontwikkelaar en de architecten. De uit het Kopersatelier voortgekomen suggesties voor verbetering worden hierin meegenomen en vervolgens afgestemd met de stedenbouwkundige van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Gewijzigde kleurstelling
Het gevelontwerp van de twee-onder-een-kapwoningen van INBO architecten uit Amsterdam is sterk aangepast. De voorgevel is meer gesegmenteerd, de dakpannen hebben een andere kleur gekregen en het metselwerk krijgt aan de onderzijde (maaiveldniveau) een plint met een steen in een afwijkende kleur. Zie onderstaande artist impression.

concept_1620_waterrijk_type_N_b1_02

Start bouw bruggen
Op maandag 24 augustus a.s. wordt gestart met de bouw van de eerste twee bruggen van het nieuwbouwplan Waterrijk. Aangezien dit een bijzonder moment is, zal hier op een feestelijke wijze aandacht aan worden gegeven.

Terrein bouwrijp
Om te kunnen starten met de bouw is het nodig dat de overhoogte, van de eerste fase bouwrijp maken, wordt afgevoerd. Begin juli wordt hiermee gestart. De vrijkomende grond wordt binnen het gebied van Waterrijk verwerkt. De aannemer levert medio augustus de bouwgrond op aan de opdrachtgever.

Start verkoop
Zoals het er nu naar uitziet, kan de verkoop van de eerste woningen van Waterrijk eind augustus starten. Zodra de datum bekend is, ontvangen alle geïnteresseerden hiervoor een uitnodiging. Heeft u interesse, maar bent u nog niet aangemeld? Dan kan dat alsnog via het contactformulier op deze site.

Leave a Reply