Skip to main content
Geen categorie

De verkoop van fase 2 is gestart!

By 1 september 2016No Comments

Het aanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit diverse woningtypen. Stuk voor stuk comfortabel,  energiezuinig en gebouwd met duurzame materialen. Een aantal van de woningtypen is reeds te bewonderen in fase 1 (in aanbouw). Daarnaast zijn er verschillende nieuwe typen woningen beschikbaar. In november 2016 wordt er gestart met de bouw zodat de woningen in de tweede helft van 2017 worden opgeleverd.
bnr17-18-4

Inschrijven fase 2
Inschrijven op de woningen van fase 2 kan bij de makelaar of via het inschrijfformulier op deze site. De verkoop gaat op volgorde van binnenkomst. Ben je geïnteresseerd, dan doe je er goed aan om je vóór die tijd alvast in te lezen. De woningen van fase 2, inclusief de tekeningen tref je aan onder woningaanbod. Bovendien vind je alle benodigde informatie in de verkoopbrochure. Heb je vragen, neem gerust contact op met een van de makelaars.

43-46-03

Blijf op de hoogte
Ben je nieuwsgierig en/of geïnteresseerd in de vervolgfase van Waterrijk, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina. Dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Leave a Reply