Skip to main content
Geen categorie

Start verkoop nieuwe fase Waterrijk

By 12 september 2017november 22nd, 2018No Comments

Op zoek naar volop ruimte, een mooie uitstraling, een fijne tuin, een kindvriendelijke buurt en aantrekkelijke prijzen? Dit zijn zomaar een paar kenmerken van Waterrijk Boskoop. Spreekt dit je aan en ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning? Opgelet! Op donderdag 14 september gaat weer een nieuwe fase, met in totaal 19 woningen, in verkoop. Fase 3B heeft naast de geweldige ligging eveneens een zeer gevarieerd aanbod van tweekappers, hoekwoningen, tussenwoningen, benedenwoningen en bovenwoningen.

Wonen in Waterrijk vanaf € 199.500 v.o.n.
De woningen zijn stuk voor stuk ruim, duurzaam en energiezuinig. Je kunt kiezen uit diverse woningtypen met oppervlaktes variërend van 88 tot 149 vierkante meter. Verder zijn er allerlei mogelijkheden om je woning naar eigen smaak aan te passen of uit te breiden. De prijzen beginnen bij € 199.500 vrij op naam. Vanaf donderdag 14 september vind je alle informatie over de woningen op de projectsite. Bovendien kun je vanaf dat moment de verkoopdocumentatie ophalen bij de makelaars en je inschrijven op een woning. De verkoop gaat op volgorde van binnenkomst.

Toch liever een appartement?
Dat kan! In Waterrijk Boomgaard zijn nog enkele appartementen beschikbaar. De verkoop van de 27 appartementen aan de Boomgaard is in volle gang. Met een oppervlakte van circa 79 tot 95 vierkante meter bieden ze je volop leefruimte. Opstaan met de zon op je gezicht? Of lekker nog even genieten van de zonnestralen na een dagje werken? Alle appartementen hebben een terras of balkon op het zuiden of westen. Onder in het appartementengebouw is een gezondheidscentrum gesitueerd. Interesse? Kijk voor de beschikbaarheid van de appartementen op de projectsite.

Leave a Reply