Skip to main content
Geen categorie

Regenachtige KIJKdag goed bezocht

By 17 oktober 2019oktober 21st, 2019No Comments

Afgelopen vrijdag was er een kijkdag voor kopers van de fasen 4A en 4C. Ondanks het slechte weer zijn de meeste kopers komen kijken hoe de bouw van hun woning vordert. Zo zijn de eerste woningen in fase 4A ‘al onder de kap’ en werden de contouren zichtbaar van de woningen in fase 4C. De eerste woningen in fase 4 zullen conform prognose in februari 2020 worden opgeleverd.

Dat Waterrijk-West zich ontplooid tot een pareltje in Boskoop, met al zijn verschillende woningtypes in uiteenlopende prijsklassen, is duidelijk te zien op de gemaakte luchtfoto. Het oorspronkelijke slagenlandschap wat de polder voorheen kenmerkte is nog duidelijk zichtbaar. De nieuwe wijk ligt verscholen tussen de waterpartijen, rietkragen en is voorzien van veel groen zoals het Boskoops Speeleiland. Op de foto zijn de opgeleverde woningen in fase 1 tot en met 3B te zien inclusief de in aanbouw zijnde woningen in fase 4.

De woningen in fase 4C zijn vrijwel allen verkocht. Binnenkort zal worden gestart met de verkoop van de woningen in fase 4B. De start van de bouw van deze woningen is geprognotiseerd medio het 2e kwartaal van 2020.

Indien u belangstelling heeft voor een woning in Waterrijk Boskoop, kunt u zich aanmelden middels het contactformulier.

Leave a Reply