Skip to main content
Geen categorie

Onder de kap

By 12 juni 2017november 22nd, 2018No Comments

De bouw van de woningen in de tweede fase in Waterrijk vordert gestaag. De meest woningen zijn ‘onder de kap’, waardoor het uiteindelijke straatbeeld van deze fase zeer goed zichtbaar wordt. Op korte termijn starten de nutsbedrijven met de aanleg van de huisaansluitingen, waarna deze fase geheel woonrijp wordt gemaakt. Naast bestrating, verlichting en groen zal er tevens op deze locatie een speeltoestel worden geplaatst. De verwachting is dat de woningen in deze fase vanaf september zullen worden opgeleverd. De speeltoestellen op het Boskoops Eiland zijn inmiddels over gedragen aan de gemeente en kunnen worden benut. De verkoop van de volgende fase is vlot verlopen. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar.

De bouw van de volgende fase (3A) is inmiddels gestart. Het grondwerk ten behoeve van het heiwerk en de aanleg van de funderingen is gereed. Het heiwerk zal in de loop van deze week starten.

Afhankelijk van de weersomstandigheden is de prognose dat de woningen in het tweede kwartaal van 2018 zullen worden opgeleverd.

Leave a Reply