Skip to main content
Geen categorie

Kopersatelier Waterrijk Boskoop druk bezocht

By 29 mei 2015juli 30th, 2015No Comments

Hoe zou jij willen wonen? Wat vind jij belangrijk bij het kopen van een nieuwbouwwoning? Deze vragen stonden centraal bij het Kopersatelier Waterrijk Boskoop. Op twee avonden hebben zo’n 70 gezinnen input geleverd op de huidige ontwerpen van het nieuwbouwplan Waterrijk in Boskoop.

Geïnteresseerden konden onder andere input leveren ten aanzien van de architectuur, de kleurstelling en de indeling van de plattegronden. De verkregen input is met zorg bestudeerd en besproken met alle partijen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van Waterrijk. Momenteel worden de suggesties voor verbetering onderzocht en waar mogelijk uitgewerkt door de architecten met als doel de woningen zo beter af te stemmen op de doelgroep.

Uit het Kopersatelier bleek bijvoorbeeld dat er andere wensen waren voor de kleurstelling van de dakpannen en de kozijnen. Het aanpassen van de dakpannen en kozijnen is na overleg met de gemeente, en in het bijzonder met welstand, akkoord bevonden. De nieuwe tekeningen en schetsen worden de komende weken afgerond.

In onderstaande afbeelding is alvast het effect van de aangepaste kleurstelling van de rijwoningen van architect Holvast en van Woerden te zien. Zodra de tekeningen gereed zijn worden deze hier op de website gepubliceerd.

koperatelier

Leave a Reply