Skip to main content
Geen categorie

Kijkdag goed bezocht

By 25 april 2016No Comments
Kijkdag Waterrijk Boskoop - Smit's Bouwbedrijf (4)

Afgelopen zaterdag 23 april werd op de bouwlocatie van Waterrijk een Kijkdag georganiseerd. Bezoekers waren deze dag welkom om een kijkje te komen nemen op de bouwlocatie, woningen in aanbouw te bezichtigen en vragen te stellen aan de makelaars. Met ruim 70 bezoekers mogen we spreken van een goed bezochte middag!

Drukte op bouwplaats Waterrijk

Het schrale lentezonnetje kon de ijzige wind van het afgelopen weekend maar moeilijk te boven komen. Desalniettemin was er afgelopen zaterdag een gezellige drukte op de Kijkdag van Waterrijk. De 70 bezoekers die afgereisd waren naar de bouwlocatie, aan de Boomgaard in Boskoop, hielden zich warm met koffie en thee en uiteraard hun goede humeur en enthousiasme. Terwijl de kinderen zich warm sprongen in het opblaaskasteel en rondrenden over de bouwplaats, konden de ouders de bouwlocatie bekijken, de woningen in aanbouw bezichtigen en het gesprek aangaan met de makelaars.

Kijkdag Waterrijk Boskoop - Smit's Bouwbedrijf (5)

Oude bekenden en nieuwe gezichten

We mochten op de Kijkdag oude bekenden verwelkomen, maar ook kennis maken met veel nieuwe gezichten. De kopers van de eerste woningen en kavels in Waterrijk waren goed vertegenwoordigd. Zij bezochten de bouwlocatie om de bouw van hun toekomstige woning met eigen ogen te zien. Bovendien hebben we de hand mogen schudden met veel nieuwe geïnteresseerden die overwegen om een woning of kavel te kopen in het Groene Hart.

Kijkdag Waterrijk Boskoop - Smit's Bouwbedrijf (3)

Nog enkele woningen beschikbaar

Er lijkt steeds meer beweging te komen in Waterrijk. Na een voorzichtige start trekt de interesse aan en zijn de meeste woningen verkocht of in optie. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, waaronder de zeer ruime rijwoningen met een tuin op het zuiden, grenzend aan het water. Bekijk welke woningen er nog beschikbaar zijn of neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

Leave a Reply