Skip to main content
Geen categorie

Fijne zomer(vakantie)!

By 27 juli 2017november 22nd, 2018No Comments

Op de bouwlocatie van Waterrijk wordt de komende weken niet tot nauwelijks gewerkt. Aannemer Smit’s Bouwbedrijf en de aannemer die de infrastructuur aanlegt, gaan met zomerreces. Vanaf 29 juli tot en met 20 augustus vinden er in ieder geval geen werkzaamheden plaats. Vanaf 21 augustus wordt er weer gestart met de aanleg van de toekomstige openbare ruimte in Fase 2. Deze fase wordt vanaf medio 2e helft 2017 opgeleverd.

Ondertussen is gestart met de bouw van Fase 3A. Deze fase wordt naar verwachting in het 2e kwartaal van 2018 opgeleverd. Op dit moment zijn er, in deze fase, nog een drietal woningen te koop. In september wordt gestart met de verkoop van de eerste woningen in Fase 3B. Zoals het er nu naar uit ziet, start de bouw van deze woningen nog voor het einde van dit jaar. Dit is mede afhankelijk van de verkoopresultaten.

In deze fase komen naast de bekende twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen ook de zogenaamde BenedenBoven-woningen (BeBo’s). De bovenwoningen zijn uitermate geschikt voor starters op de woningmarkt. De benedenwoningen, gelijkvloers met tuin aan het water, zijn naast starters eveneens geschikt voor senioren die ‘levensloopbestendig’ willen wonen.

Graag attenderen wij toekomstige bewoners, geïnteresseerden en omwonenden hierbij er nogmaals op dat het betreden van de bouwplaats in deze vakantieperiode, mede in het belang van de veiligheid, ten strengste verboden is. Bij interesse in een van de woningen, kan er een afspraak gemaakt worden met een van de makelaars.

Wij wensen iedereen een prettige vakantieperiode toe!

Leave a Reply