Skip to main content
Geen categorie

Nieuwe fase in verkoop!

By 22 juli 2016augustus 26th, 2016No Comments

De bouw én verkoop van de eerste woningen van Waterrijk Boskoop zijn op stoom. Reden genoeg voor ontwikkelaar Waterrijk Boskoop BV om begin september te starten met de verkoop van de tweede fase. Deze fase bestaat uit acht aantrekkelijke rijwoningen en twaalf zeer ruime tweekappers. De prijzen van de woningen zijn vanaf begin september a.s. bekend bij de makelaars. Ook staan ze dan op deze website.
bnr17-18-4

20 keer comfortabel wonen

Het aanbod in fase 2 is zeer gevarieerd en bestaat uit diverse woningtypen.
Stuk voor stuk comfortabel,  energiezuinig en gebouwd met duurzame materialen. Een aantal van de woningtypen is reeds te bewonderen in fase 1 (in aanbouw). Daarnaast zijn er een paar nieuwe typen woningen beschikbaar.

Nieuwsgierig? Ontdek nu alvast de woningen onder woningaanbod. De brochure met zowel de woningen van fase 1 als fase 2 is reeds te downloaden en/of op te halen bij de makelaars.

43-46-03

Verhuizen in 2017?
De bouw van fase 2 start al in november. Dit betekent een gegarandeerde oplevering van de woningen in de tweede helft van 2017. Een woning kopen in fase 2 is dus wonen in Waterrijk in 2017.

Oplevering fase 1
De bouw van de eerste 17 woningen (fase 1) gaat voorspoedig; de woningen worden nog vóór het eind van het jaar opgeleverd. Het merendeel van de woningen is verkocht of staat onder optie. Onder woningaanbod tref je een actueel overzicht van de beschikbaarheid van deze woningen aan.

lrIMG_0081

23/9 Kijkdag Waterrijk Boskoop
Ontwikkelaar Waterrijk Boskoop organiseert op 23 september a.s. samen met aannemer Smit’s Bouwbedrijf weer een kijkdag. Op deze dag is iedereen welkom. De woningen in aanbouw zijn dan te bezichtigen. Ook kun je vragen stellen aan de makelaars en niet te vergeten: ervaar zelf hoe mooi Waterrijk gaat worden. Op deze dag is er uiteraard ook informatie beschikbaar over de woningen van fase 2. De tijden van de kijkdag worden op een later moment via deze website en Facebook bekend gemaakt.

Inschrijven fase 2
Inschrijven op de woningen van fase 2 kan vanaf 1 september a.s. bij de makelaar of via het inschrijfformulier op deze site. De verkoop gaat op volgorde van binnenkomst. Ben je geïnteresseerd, dan doe je er goed aan om je vóór die tijd alvast in te lezen. De woningen van fase 2, inclusief de tekeningen tref je nu al aan onder woningaanbod. Bovendien vind je alle benodigde informatie in de verkoopbrochure. Heb je vragen, neem gerust contact op met een van de makelaars.

Blijf op de hoogte
Ben je nieuwsgierig en/of geïnteresseerd in de vervolgfase van Waterrijk, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina. Dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Leave a Reply