Skip to main content
Geen categorie

Een gezicht in Boskoop

By 17 februari 2016No Comments

Constant mensen van verschillende partijen – met gekleurde bouwhelmen – die in de buurt rondlopen, men rijdt op en af met groot materiaal, hier en daar ontstaat wat lawaai. Het is moeilijk voor te stellen dat de immense, kale grondvlakte die je ziet zich tot een prachtige woonwijk moet gaan ontpoppen. Toch is het waar! Maar als er iemand in de omgeving de boel verbouwd, dan wil je toch graag weten wie dat is, toch? Het is om deze reden dat Waterrijk Boskoop BV (ontwikkelaar) en Smit’s Bouwbedrijf  (realisatie) zich zo nu en dan uit de stoffige bouwput begeven om het gezicht te tonen – ook in Boskoop is dit het geval.

Sponsoring BGC Floreant

Wie aan Boskoop denkt denkt aan water, weilanden en rietkragen, maar ook aan sierteelt, boomkwekerijen en alle dromen die hier door de jaren heen verwezenlijkt zijn. ‘Bloeien’ is een van de kernwoorden als je naar Boskoop kijkt. Van de bloei van de klimplanten, struiken, heesters en grassen tot de bloei van zakelijke dromen door de eeuwen heen. Zo ook moet de nieuwbouwwijk Waterrijk tot bloei komen.

Om het gezicht van Waterrijk Boskoop BV en Smit’s Bouwbedrijf te tonen konden wij ons dan ook geen betere manier voorstellen dan de lokale voetbalvereniging BGC Floreant – wat betekent “dat zij moge bloeien” – te steunen door middel van sponsoring. In ruil voor deze steun hebben wij een mooi bord mogen plaatsen langs het hoofdveld waar het nieuwbouwproject Waterrijk en Smit’s Bouwbedrijf aandacht krijgen. Namens Waterrijk Boskoop BV en Smit’s Bouwbedrijf daarvoor dank!

Smit's Bouwbedijf Sponsoring Floreant BGC Boskoop Waterrijk

Nieuw bouwbord op locatie Waterrijk

Wie zich op de Boomgaard, ter hoogte van de Immanuelschool, begeeft is vast en zeker de ingang van de bouwplaats opgevallen. Sinds kort is daar een nieuw bouwbord geplaatst. Nu de eerste woningen zijn verkocht, en er diverse in optie zijn, is het zaak om de woningen van deze Waterrijk-pioniers geheel naar wens op te leveren. Het nieuwe bouwbord sluit dan ook beter aan op de huidige situatie waarin de oplevering van de eerste woningen als mijlpaal het oppervlakte siert, geïnteresseerden in de woningen naar de juiste kanalen worden verwezen en ontwikkelaar en aannemer het bedrijfslogo tonen.

Waterrijk Boskoop Nieuwbouw Bouw Smit's Bouwbedrijf Bouwbord

Ons nog beter leren kennen?

Als je wil weten wat er schuilt achter die gekleurde bouwhelmen dan kan dat! Bezoek bijvoorbeeld eens de website van Smit’s Bouwbedrijf om te zien welke andere projecten wij hebben voltooid. Misschien wil je wel eenvoudig op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Waterrijk Boskoop door de nieuwsbrief te ontvangen of de Facebook-pagina te volgen? Of lees jij je liever in door het woonmagazine aan te vragen? Het kan allemaal. Wij hopen je in de toekomst in ieder geval nog veel te zien!

Leave a Reply