Skip to main content
Geen categorie

Een dak boven het hoofd

By 25 mei 2016No Comments
Waterrijk Boskoop - Bouw - Smit's Bouwbedrijf - Boskoop - 1

Nu de regen ons nederige kikkerlandje teistert heeft menig mens de tuinstoelen weer even opgeborgen en de buitenactiviteiten wederom ingeruild voor het warme en droge binnenleven. Ook de eerste woningen in Waterrijk Boskoop doen sinds kort de term ‘een dak boven het hoofd’ eer aan. De eerste kappen zijn gemonteerd en bieden voortaan beschutting tegen weer en wind. Maar er is meer!

Kappen, beschoeiing en vlonders

De bouw van de woningen in de eerste fase vordert gestaag. Bij de eerste woningen zijn de kappen gemonteerd, waardoor de contouren van de nieuwe wijk Waterrijk nu steeds meer zichtbaar worden. Tevens zijn de beschoeiingen van de eerste fase geplaatst en diverse vlonders achter de woningen gerealiseerd. Zodra de zon zich weer laat zien kan er dus genoten worden van het uitzicht op en de kalmerende werking van groen en het kabbelende water. Op korte termijn wordt gestart met het metselen van de buitengevels.

Waterrijk Boskoop - Bouw - Smit's Bouwbedrijf - Boskoop - 2

Woonrijp maken

Binnenkort worden de eerste werkzaamheden gestart met betrekking tot het woonrijp maken van de woningen. Allereerst wordt gestart met de aanleg van de riolering ten behoeve van de woningen uit fase 1 van Waterrijk Boskoop. Naar verwachting worden deze werkzaamheden nog voor de zomervakantie afgerond. In het vervolg van deze werkzaamheden gaan de nutsbedrijven starten met de aanleg van de nutstracés.

Beide werkzaamheden hebben invloed op de directe omgeving. Zowel de riolering als de nutsracés dienen aan te sluiten op de bestaande leidingen in de omgeving. Dit in het bijzonder nabij de aansluiting bij de Boomgaard alsmede bij de Boezemlaan. Hoewel alle uitvoerende partijen het proberen te beperken, kan er toch enige overlast ontstaan. Indien er wegopbrekingen zijn, welke invloed hebben op de directe omgeving en bereikbaarheid, dan wordt hier tijdig melding van gemaakt.

IMG_0038

Wonen in Waterrijk Boskoop

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar van fase 1, waaronder de zeer ruime rijwoningen met een tuin op het zuiden, grenzend aan het water. Bekijk welke woningen er nog beschikbaar zijn of neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

Leave a Reply