Skip to main content
Geen categorie

Bouw tweede fase van start

By 25 oktober 2016No Comments

De realisatie van de eerste fase van de woningbouw binnen Waterrijk vordert gestaag. De nutsbedrijven hebben de afgelopen periode de nutsleidingen in de grond aangebracht, het riool is aangelegd en er is gestart met het woonrijp maken van de eerste fase. Dit laatste houdt in dat de wegen definitief worden ingericht, beplanting wordt aangebracht en lantaarnpalen worden geplaatst. De prognose is dat de eerste woningen in de eerste fase zullen in december van dit jaar worden opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Zoals u uit de berichtgeving in de media heeft kunnen lezen zit de verkoop van woningen in Nederland weer in een stijgende lijn. Zo ook in Boskoop. De opdrachtgever, Waterrijk Boskoop BV, is daarom in verkoop gegaan met in totaal 25 eengezinswoningen en 1 vrije kavel in de volgende fase. De verkoop van deze tweede fase gaat voorspoedig. Een groot deel van de woningen staat onder optie of is verkocht. Nieuwe toekomstige bewoners hebben klaarblijkelijk de weg naar Waterrijk weten te vinden. Smit’s Bouwbedrijf heeft van de opdrachtgever opdracht gekregen om begin november te starten met de bouw van de 25 eengezinswoningen in deze tweede fase. Naast diverse grondwerkzaamheden zal binnenkort gestart worden met het heiwerk. De heiwerkzaamheden zullen ongeveer drie weken in beslag nemen. Vervolgens zal met de opbouw van de woningen worden gestart. De prognose is dat de tweede fase in de tweede helft van 2017 zal worden opgeleverd.

De start van de bouw van de tweede fase zal 2 november feestelijk worden ingeluid met het slaan van een ‘eerste paal’. De feestelijkheden starten om 15.30 uur. Geïnteresseerden zijn natuurlijk welkom. U kunt dan tevens de woningen welke in aanbouw zijn bezoeken. Voor het beantwoorden van vragen zijn de makelaars op deze middag eveneens aanwezig.

Leave a Reply