Skip to main content
Geen categorie

Bouw fase 4 van start

By 18 maart 2019maart 19th, 2019No Comments

Waterrijk Boskoop BV heeft naar aanleiding van de voorspoedige verkoop besloten te gaan starten met de bouw van fase 4A. In fase 4A worden 12 rijwoningen en 10 twee-onder-een kapwoningen gerealiseerd. Nadat de locatie bouwrijp is gemaakt zal in de laatste week van maart door Smit’s Bouwbedrijf (SBB) worden gestart met het heiwerk in deze fase. Daarnaast is Waterrijk Boskoop BV druk doende om de volgende fase verkoopgereed te maken. Deze fase bestaat uit 14 rijwoningen en 12 twee-onder-een-kapwoningen. De verwachting is dat in april deze fase in verkoop zal worden genomen.

Fase 4 wordt volledig gasloos. De woningen worden elk individueel voorzien van een bodemwarmtepomp die warmte genereert voor zowel het warm water als de vloerverwarming. Daarnaast zijn de woningen uitgerust met een WTW-installatie om zorg te dragen voor het juiste wooncomfort. De woningen hebben een duurzaam karakter, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van hoge isolatiewaarden, hotsoorten met het duurzaamheidslabel FSC of PEFC, waterbesparende installaties en oplosmiddelarme verfsystemen.

Benieuwd of geïnteresseerd in een woning?
Download op de website de brochure, schrijf je in als geïnteresseerde of neem gerust contact op met een van de makelaars.

Bouwverkeer ontsluiting richting Boomgaard
Helaas is het niet te voorkomen dat de bouw enige overlast met zich meebrengt. SBB doet er natuurlijk alles aan om overlast tot een minimum te beperken. Met betrekking tot de bereikbaarheid zal SBB zorgdragen dat de Perengaarde richting de Boezemlaan open blijft voor de bewoners uit de eerder opgeleverde fasen. De komende weken zal echter voor een klein deel gebruik worden gemaakt van deze weg; dit om vanuit het oosten fase 4 te bereiken via de toekomstige Winterjan. Op moment dat de nutsbedrijven gereed zijn in het oostelijk deel van fase 4 zal ook deze ‘doorsteek’ tot een minimum worden gebruikt.

In mei wordt gestart met de aanleg woonrijp van Fase 3C. De verwachting is dat de aanleg van het openbaar gebied in deze fase gereed is voor het zomerreces, waarna alle bewoners uit de eerder opgeleverde fasen gebruik kunnen maken van de ontsluiting richting de Boomgaard. Na het zomerreces zal de Wijnpeer met de definitieve bestrating worden ingericht. Tijdens deze werkzaamheden zal middels bebording worden aangegeven of wegen al dan niet tijdelijk zijn afgesloten. Het fietspad richting de Boezemlaan zal te allen tijde bereikbaar blijven.

Leave a Reply