Skip to main content
Geen categorie

Veel belangstelling feestelijke start 2e fase Waterrijk

By 3 november 2016februari 27th, 2017No Comments

Gistermiddag was het een drukte van jewelste op de bouwplaats van Waterrijk. Kopers van de 1e en 2e fase kwamen naar de bouwplaats om het startsein van de 25 woningen van fase 2 te vieren. Twee toekomstige bewoners van een van de woningen in fase 2, gaven middels het slaan van de eerste heipaal het officiële startsein voor fase 2. Er heerste een gezellige sfeer waarbij het kennismaken met elkaar voorop stond.

Waterrijk krijgt steeds meer vorm
Iets meer dan een jaar geleden werd het startsein voor de 1e fase gegeven. Nu een jaar later, worden de contouren en de uitstraling van de wijk steeds duidelijker zichtbaar. De eerste bruggen, die de verschillende eilanden met elkaar in verbinding brengen, zijn gereed en nog voor het einde van het jaar worden de eerste sleutels overgedragen.

Belangstelling neemt toe
Na een wat stugge start bij de verkoop van fase 1 lijkt het erop dat de potentiele kopers de weg naar Waterrijk inmiddels weten te vinden. De belangstelling neemt toe en binnen 2 maanden is ruim 50% van de woningen in fase 2 verkocht of onder optie.

Appartementen
In het 1e kwartaal van 2017 komen er 27 appartementen in verkoop. Het appartementencomplex komt tegenover de Brede School. Ook van de appartementen wordt verwacht dat hiervoor veel interesse is, mede gezien de afmeting en de grote balkons op zuid- en westzijde.

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van Waterrijk Boskoop? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

img_0133 img_0134 img_0135 img_0136 img_1963 img_1967 img_1968 img_1970 img_1971

Leave a Reply