Skip to main content

Vrije kavels
Fase 5

nu in verkoop!

Waterrijk Boskoop: een buitenkans

Centraal wonen in een landelijke omgeving
Wonen in een moderne, aardgas­vrije woning. Midden in het dorp van de ‘heerlijkheid’. Met overal water en slootjes om je heen. In een levendige wijk die al lekker tot bloei is gekomen. En met volop speelplekken voor je kinderen. Dat is pas een buitenkans. Jouw woning heeft alles wat je van een modern onderkomen mag verwachten. Je kunt kiezen uit meerdere type woningen. Zo vind je altijd een woning die bij je past. Waar je naar wens een of meerdere opties aan toevoegt.

Vrije kavels in fase 5 nu in verkoop

Een stukje grond en dan je eigen huis realiseren. Wie droomt er niet van?
In Waterrijk Boskoop worden in totaal 32 vrije kavels uitgegeven waar je je droomwoning kunt verwezenlijken.
Heb je interesse? Neem dan snel contact op met de makelaar.

Bekijk het actuele kavelaanbod

Gevarieerde en natuurlijke woningen

Waterrijk wordt verspreid over meerdere jaren ontwikkeld; in totaal omvat het plan 444 woningen van allerlei woningtypen. De wijk krijgt daarmee een heel gevarieerd en ‘natuurlijk’ aanzien. Elke straat heeft meerdere soorten en formaten woningen. Ook de begroeiing is natuurlijk. Overal langs de oevers groeien voor het Hollandse waterlandschap zo kenmerkende planten en bloemen, zoals de paarse kattenstaart, gele lis, biezen en moerasspirea.

Alles over de laatste fase

Waterrijk

Heeft zoveel moois te bieden

Moderne, ruime én lichte woningen
Veel water, volop groen
Keuze uit meerdere soorten en formaten woningen
Veel beschutte, verkeersluwe zones

Laatste nieuws? Mis het niet!

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Topgebied van Zuid-Holland

Waar je ook in Boskoop loopt, het water is altijd nabij. Overal zie je de lucht weerspiegeld in talloze sloten, de Gouwe, de Otwegwetering en de plassen in de nabije omgeving zoals Reeuwijk, Nieuwkoop en Verlaat. Het waterrijke Groene Hart kent dan ook talloze watersportvoorzieningen; wie hier woont heeft op z’n minst een schouwtje aan de steiger liggen of een kano in de tuin.

Wonen in Boskoop

Nieuwsgierig hoe de wijk eruit ziet?

Wandel door je nieuwe wijk. En bekijk de bestaande én nog te ontwikkelen straten.

360 Tour
Geen categorie
4 oktober 2021

Bouwfase 5 nadert zijn voltooiing

Op alle fronten is SBB bezig, van ruwbouw tot afbouw. Daarnaast zal binnenkort ook worden gestart met het woonrijp maken. De eerste woningen in bouwfase 5 zullen naar verwachting (als…

Waterrijk Magazine

In deze editie tref je alle ins & outs van de (toekomstige) bewoners aan en laat de architect je kennismaken met de gedachte achter het ontwerp van de wijk. Verder diverse tips over woon winkelen en over het bouwen van je eigen droomhuis.