Luxe appartementen aan het water

Binnenkort start de verkoop van 14 riante en luxueuze appartementen aan de Suikerpeer. Comfortabele appartementen aan het water en midden in een groene omgeving. En toch dichtbij de grote steden.

Je kunt kiezen uit diverse typen appartementen die in grootte variëren van circa 97 tot ca 121 m2. Elk appartement beschikt over een balkon of dakterras. Wil je nog meer luxe? Dan kun je kiezen voor een van de twee appartementen met een vlonder aan het water. Zo geniet je met een drankje in je hand optimaal van de prachtige omgeving van Boskoop.

Bij elk appartement hoort ook een berging. Hier stal je spullen die je niet elke dag nodig hebt én heb je de mogelijkheid om een elektrische fiets op te laden. Verder krijgt elk appartement een eigen parkeerplaats op het maaiveld.

Duurzaam wonen

Klaar voor de toekomst
Jouw nieuwe woning wordt bijzonder duurzaam. Want je woont straks in een aardgasvrij appartement, volledig voorbereid op de toekomst. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot beperkt.

Je woning maakt efficiënt gebruik van energie. Elk appartement heeft 2 zonnepanelen, welke eventueel zijn uit te breiden naar 4. Door hoogwaardige isolatie van de gevel, het dak, de beganegrondvloer en isolatieglas in de kozijnen, wordt het energieverbruik van je woning beperkt en voldoet deze aan een Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,4.

Een grondwarmtepomp en boiler voorzien jouw appartement straks van warmte. De ventilatie binnen in de woning wordt geregeld door een WTW-installatie, zodat het comfort in het appartement zo optimaal mogelijk is. Elke appartement krijgt zijn eigen systeem.

Verkoop start binnenkort?
Mis het niet!

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Wil je een bericht ontvangen zodra de appartementen in verkoop gaan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.