Skip to main content

Alle woningen zijn verkocht!


Dorps en duurzaam wonen

aan het water

Duurzaamheid heeft vele facetten. Het gaat niet alleen om het milieu en het klimaat, maar ook om klantgerichtheid, kwaliteit, veiligheid en zorg voor medewerkers. Al deze aspecten maken dan ook deel uit van het gevoerde duurzaamheidsbeleid, dat is voorzien van de benodigde keurmerken.

Een duurzaam gebouwde woning heeft als resultaat een woning waarin je je prettig en veilig voelt, die veranderbaar is naar nieuwe wensen en die zo min mogelijk energie verbruikt.

Voor alle woningen in het aanbod geldt dat alle houtsoorten zijn voorzien van een duurzaamheidslabel zoals het FSC-keurmerk of het PEFC-keurmerk. De binnenwanden zijn van natuurgipsblokken, de trappen worden in vurenhout uitgevoerd. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van vernieuwbare grondstoffen of recyclebare materialen en er worden oplosmiddelarme verfsystemen toegepast. De closetcombinatie heeft een waterbesparend reservoir en een spoelonderbreking. De kranen in toilet- en badruimte zijn voorzien van waterbesparende perlators.

Wil je je woning extra milieuvriendelijk maken? Dan kun je optioneel zonnepanelen laten toevoegen.

Woningaanbod

De allerlaatste woningen van Waterrijk zijn verkocht.

Klik op een woning en bekijk alle foto’s en details. Zoom in voor een grotere weergave.

Op de pagina fasering vind je meer informatie over de geprognotiseerde start bouw- en opleveringsdata.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Zoom

Rijwoningen

Tuinen aan of nabij het water
De rijwoningen tellen vijf kamers: een huiskamer, drie slaapkamers en een grote onbenoemde ruimte op de tweede verdieping. Elke rijwoning heeft een (fietsen)berging in de tuin of in de woning. Een aantal woningen beschikt over een achtertuin met kavelbrede vlonder aan het water en een voortuin met eigen parkeerplaats.

Download verkoopbrochure
Twee-onder-een-kapwoningen

Ontworpen door verschillende architecten
Je hebt de keuze uit diverse typen twee-onder-een-kapwoningen, ontworpen door verschillende architecten. Alle woningen hebben een achtertuin, een zijtuin met parkeerruimte voor twee auto’s en een vrijstaande berging in de tuin. Een carport of een garage zijn voor de meeste woningen als meerwerk optie beschikbaar.

Download verkoopbrochure