Dorps wonen aan het water

Je komt straks te wonen in een aardgas­vrije woning volledig voorbereid op de toekomst. Je woning is energiezuinig en voldoet aan de Energieprestatiecoëfficiënt(EPC) van 0,4.

Hoe dat kan? Je huis krijgt uitstekende isolatie en wordt uitgevoerd met een grondwaterpomp waardoor je in de basis al minder energie verbruikt. Wil je nog meer besparen op energiekosten? Kies dan voor de optionele zonnepanelen.

De woningen zijn nu in verkoop. Naar verwachting start de bouw aan het einde van het eerste kwartaal 2019. De oplevering is dan gepland in het voorjaar van 2020.

Woningaanbod

Klik op een woning en bekijk alle foto’s en details. Zoom in voor een grotere weergave.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Zoom

Rijwoningen

Tuinen aan of nabij het water
De rijwoningen tellen vijf kamers: een huiskamer, drie slaapkamers en een grote onbenoemde ruimte op de tweede verdieping. Elke rijwoning heeft een (fietsen)berging in de tuin of in de woning. Een aantal woningen beschikt over een achtertuin met kavelbrede vlonder aan het water en een voortuin met eigen parkeerplaats.

Twee-onder-een-kapwoningen

Ontworpen door verschillende architecten
Je hebt de keuze uit diverse typen twee-onder-een-kapwoningen, ontworpen door verschillende architecten. Alle woningen hebben een achtertuin, een zijtuin met parkeerruimte voor twee auto’s en een vrijstaande berging in de tuin. Een carport of een garage zijn voor de meeste woningen als meerwerk optie beschikbaar.