Dorps en duurzaam wonen aan het water

Duurzaamheid heeft vele facetten. Het gaat niet alleen om het milieu en het klimaat, maar ook om klantgerichtheid, kwaliteit, veiligheid en zorg voor medewerkers. Al deze aspecten maken dan ook deel uit van het gevoerde duurzaamheidsbeleid, dat is voorzien van de benodigde keurmerken.

Een duurzaam gebouwde woning heeft als resultaat een woning waarin je je prettig en veilig voelt, die veranderbaar is naar nieuwe wensen en die zo min mogelijk energie verbruikt.

Voor alle woningen in Fase 4 geldt dat alle houtsoorten zijn voorzien van een duurzaamheidslabel zoals het FSC-keurmerk of het PEFC-keurmerk. De binnenwanden zijn van natuurgipsblokken, de trappen worden in vurenhout uitgevoerd.

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van vernieuwbare grondstoffen of recyclebare materialen en er worden oplosmiddelarme verfsystemen toegepast.

De closetcombinatie heeft een waterbesparend reservoir en een spoelonderbreking. De kranen in toilet- en badruimte zijn voorzien van waterbesparende perlators.

Wil je je woning extra milieuvriendelijk maken? Dan kun je optioneel zonnepanelen laten toevoegen.

Woningaanbod

De woningen in fase 4 zijn in verkoop.
De bouw in fase 4a is reeds afgerond en de woningen zijn in het eerste kwartaal 2020 opgeleverd.
Voor fase 4c is de bouw gestart in augustus 2019. De oplevering is medio 2020 gepland.
De bouw in fase 4b is gestart in juni 2020. De oplevering is geprognotiseerd in het tweede kwartaal 2021.

Klik op een woning en bekijk alle foto’s en details. Zoom in voor een grotere weergave.

Geïnteresseerd?
De verkoop van de 15 woningen van fase 4b is in volle gang. Dus ben je geïnteresseerd in een van de woningen? Schrijf je dan snel in via het online inschrijfformulier. De makelaar zal dan zo snel mogelijk contact opnemen.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Zoom

Rijwoningen

Tuinen aan of nabij het water
De rijwoningen tellen vijf kamers: een huiskamer, drie slaapkamers en een grote onbenoemde ruimte op de tweede verdieping. Elke rijwoning heeft een (fietsen)berging in de tuin of in de woning. Een aantal woningen beschikt over een achtertuin met kavelbrede vlonder aan het water en een voortuin met eigen parkeerplaats.

Download verkoopbrochure
Twee-onder-een-kapwoningen

Ontworpen door verschillende architecten
Je hebt de keuze uit diverse typen twee-onder-een-kapwoningen, ontworpen door verschillende architecten. Alle woningen hebben een achtertuin, een zijtuin met parkeerruimte voor twee auto’s en een vrijstaande berging in de tuin. Een carport of een garage zijn voor de meeste woningen als meerwerk optie beschikbaar.

Download verkoopbrochure