Skip to main content

Luxe appartementen aan het water

Na een succesvolle verkoop van de 14 riante en luxueuze appartementen aan de Suikerpeer is nu de verkoop gestart van de appartementen aan de Perengaarde. Het appartementencomplex is identiek. Moderne, riante appartementen aan het water midden in een groene omgeving. En toch dichtbij de grote steden.

Je kunt kiezen uit diverse typen appartementen die in grootte variëren van circa 86 tot ca 117 m2. Elk appartement beschikt over tenminste één balkon of dakterras. Zo geniet je met een drankje in je hand optimaal van de prachtige omgeving van Boskoop.

De bouw van beide appartementencomplexen is gestart in het 4e kwartaal van 2020. Dit betekent dat de oplevering van de appartementen aan de Suikerpeer in het 4e kwartaal van 2021 wordt verwacht. Het complex aan de Perengaarde zal naar verwachting in het 1e kwartaal van 2022 worden opgeleverd.

Alle appartementen zijn verkocht!

Woningaanbod

Klik op een appartement en bekijk alle foto’s en details.

Duurzaam wonen

Je appartement maakt efficiënt gebruik van energie. Elk ­appartement heeft twee zonnepanelen, welke eventueel zijn uit te breiden naar vier. Door hoogwaardige isolatie van de gevel, het dak, de beganegrondvloer en isolatieglas in de kozijnen, wordt het energieverbruik van je woning beperkt en voldoet deze aan een  energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,4.

De ventilatie binnen in het appartement wordt geregeld door een WTW-installatie. Elke appartement krijgt zijn eigen grondwarmtepomp, boiler en WTW-installatie. Ook wordt elk appartement voorzien van vloerverwarming, zodat het comfort in het appartement zo optimaal mogelijk is.

Kenmerken

Deze appartementen hebben zoveel moois te bieden

Ruime appartementen met verschillende woningplattegronden

Oppervlaktes variërend van circa 86 m2 tot 117 m2

Minimaal één groot balkon of terras aan het water

Energiezuinig door zonnepanelen en hoogwaardige isolaties

Levensloopbestendig en onderhoudsarm

Privé berging met aansluitvoorziening om bijvoorbeeld een elektrische fiets op te laden

Vaste parkeerplaats op het maaiveld en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving

Nieuwsgierig geworden? 
Download de verkooptekeningen en bekijk de verschillende woningplattegronden.

Download de verkooptekeningen (9 Mb)