Skip to main content

Laatste vrije kavels

Het merendeel van de 32 vrije kavels in Waterrijk Boskoop zijn de laatste jaren verkocht en grotendeels al bebouwd en bewoond. De ontwikkeling van Waterrijk is in de laatste fase waardoor de laatste kavels nu ook beschikbaar komen.
De 5 kavels uit fase 5 zijn momenteel in verkoop. Kavels met uiteenlopende oppervlaktes van 389 tot maar liefst 665 m2. De kavels worden opgeleverd vanaf 1 november 2021.

Je kunt de woning geheel zelf laten ontwerpen en bouwen, maar natuurlijk kan ook met een ‘prefab bouwer’ de woning worden gerealiseerd, waarbij je van ontwerp tot oplevering wordt ontzorgd.

Op elke kavel dient rekening worden gehouden met parkeren van twee auto’s op eigen terrein. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de ligging van de kavel, enkele regels vanuit welstand vastgelegd. In het kavelpaspoort vind je alle informatie. Selecteer een kavel om het kavelpaspoort te downloaden.

Voor meer informatie klik je op de plusjes in onderstaande situatietekening of neem direct contact op met een van de makelaars.

Klik om in/uit te zoomen
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Prijslijst vrije kavels 

Download pdf

Het is een gigantisch project,
maar vergeet niet ervan te genieten!

Een stukje grond en dan je eigen huis realiseren. Wie droomt er niet van? Stef en Simone deden het gewoon. Ze kwamen naar Waterrijk Boskoop voor een twee-onder-een-kapper, maar kochten een van de eerste kavels en lieten daar een prachtige woning bouwen. Sinds dit voorjaar wonen ze daar met hun drie kinderen Esmee (5), Fleur (3) en de kleine Thijs van een half jaar oud. We vroegen ze naar hun ervaringen en natuurlijk naar nuttige tips voor toekomstige kavelkopers.

Vraag het magazine aan

Tips van Stef en Simone

1

Zorg dat je een aannemer hebt met wie het klikt. Vraag goed door, maar vooral: ga op je gevoel af.

2

Kijk om je heen, naar andere huizen, naar de vorm, de mogelijkheden, de materialen. Zodat je weet wat je wilt én wat je krijgt.

3

Vraag al in een vroeg stadium advies aan professionals. Sommige keuzes voor de inrichting hebben gevolgen voor de bouw.

4

Denk na over elk detail en gun jezelf daar de tijd voor. Het gaat er niet alleen om hoe je het nú wilt hebben, maar ook om flexibiliteit in de toekomst.

5

Weet waar je aan begint, maar probeer er vooral van te genieten. Je doet dit waarschijnlijk maar één keer in je leven!